REFUND POLICY

ANGRERETT PÅ OPPSKRIFTER:
Det er du som kunde som er ansvarlig for å legge riktig produkt i handlekurven når ett kjøpt gjennomføres. Det er ikke angrerett på PDF-filer kjøpt fra nettsiden.

RETUR: Ønsker du å bytte produkt, hjelper vi deg gjerne med det. Produktet skal være ubrukt og i sin opprinnelige stand og returneres innen 14 dager fra du mottok pakken. 

Hvis du ønsker å returnere varen i henhold til våre kjøpsvilkår sender du en mail hit: kontakt@myknitsandme.no. Mailen må inneholde en kort beskrivelse av hvorfor du ønsker å returnere varen, samt personalia og ordrenr. Du vil få et angrerettskjema tilsendt som må fylles ut og sendes i posten sammen med varen.

Du må selv betale returporto og porto for nytt Produkt, samt eventuelt mellomlegg for bytte til dyrere produkt, og det er ditt ansvar at vi mottar pakken i sin helhet. Du velger selv om du vil ha pengene tilbake eller bytte til en ny vare. Vi sender ut en bekreftelse på e-post så snart returen er mottatt og behandlet. Pengene vil være tilgjengelig på kortet ditt/din paypal-konto i løpet av 3-5 virkedager.

REKLAMASJON PÅ FYSISKE PRODUKTER:
Hvis du finner feil eller mangler ved varen du har fått tilsendt ber vi deg å sende en mail til kontakt@myknitsandme.no innen 30 dager. Mailen må inneholde en kort beskrivelse av hva som er feil med varen, samt personalia og ordrenr. Du vil få et reklamasjonsskjema tilsendt som må fylles ut og sendes i posten sammen med varen. Du får en e-post så snart vi har mottatt og behandlet reklamasjonen. Du kan velge om du ønsker ny vare, dette må evt informeres om i mailen så vi kan sjekke lagerbeholdning, eller pengene tilbake. Pengene vil være tilgjengelig på kortet ditt/din paypal-konto i løpet av 3-5 virkedager. 

ADRESSE:
MY KNITS AND ME
EIKREMSVINGEN 25
6422 MOLDE
Mail: kontakt@myknitsandme.no
Organisasjonsnr: 919398205