Personvern og vilkår

Dine opplysninger
Vi behandler dataene utelukkende iht. lovbestemmelsene (GDPR). Vi informerer deg i dette personvernskrivet om de viktigste aspektene om databehandlingen på vår nettside.

Denne personvernerklæringen gjelder for My knits and me nettbutikk og nyhetsbrevprogram. My knitr and me (org nr. 919398205 ) er sansvarlig for personoppslysninger og data som samles inn. Nettsiden er utarbeidet i samsvar med norske personvernsprinsipper som bygger på at alle personer har rett til å bestemme over opplysninger om seg selv.

Formål med informasjon og data som innhentes:
Når du handler hos my knits and me lagrer vi navn, adresse, mobilnummer og epostadresse. Data vi lagrer trenger vi for å levere varene til deg, samt kontakte deg ang bestillingen din ved behov. Personalia du gir og informasjon ang varen du har kjøpt blir lagret og brukt til å lage statistikker over salg, samt i føring av regnskap. Nettsiden lagrer også informasjon om deg, selv om du ikke gjennomfører kjøpet ditt om du fyller inn personalia i kassen.

Når du besøker nettsiden innsamler nettsiden automatisk visse opplysninger om din enhet; opplysninger om din nettleser, IP-adresse, tidssone og noen av cookiene du har installert på din enhet. Deretter samler nettsiden opplysninger om de enkelte sidene eller produktene du ser på, hvilke nettsted eller søkeord som fikk deg til nettsiden, og hvordan du samhandler med nettsiden.

Rettigheter
Som kunde har du selvsagt rett til å få adgang til de personlige opplysninger nettsiden har om deg. Disse kan du også få slettet når som helst. Vi minner om at innhentingen av dine opplysninger må til for å kunne fullføre den kontakten du som kunde har med nettsiden ved gjennomførelse av kjøp og kontakt hos My knits and me igjennom bruk av kontaktskjema.

Hvor lenge lagres din data / Hvordan opplysningene slettes
Så lenge nettsiden er i drift er data lagert. Men du kan når som helst kontakte oss for å få dine personlige opplysninger slettet eller korrigert. Ta kontakt på epost.

ADRESSE:

MY KNITS AND ME

EIKREMSVINGEN 25

6422 MOLDE

Mail: kontakt@myknitsandme.no

Organisasjonsnr: 919398205